Varför dina husdjur förtjänar Encore – djurfoder med högre halt riktigt kött.

Varför dina husdjur förtjänar Encore – djurfoder med högre halt riktigt kött.
22nd April 2015

Encore riktar sig till passionerade och medvetna katt- och hundägare som du. I vårt sökande efter kvalitativt, naturligt djurfoder i brittiska livsmedelsbutiker kontaktade vi Sainsbury med ett koncept med kattfoder som innehöll bitar av kött som normalt bara förekommer i livsmedel för människor – riktigt kött som kycklingbröst och fiskfiléer som tonfisk, ansjovis, lax och sardiner.

Sainsburys team nappade på idén och Encore föddes. Det är svårt att fatta att det var sex år sedan, men sedan 2008 har Encore sålt nytt och spännande foder för katter (och senare hundar) i hela Storbritannien med våra recept. Fodret kan nu köpas hos Sainsbury’s, Waitrose, Tesco, Ocado och  Asda. Vi har också slagit in på den italienska marknaden, där Encore kan köpas hos Esselunga.

Varje burk, påse eller förpackning av Encore-foder är en 100 % naturlig godbit som innehåller upp till 75 % riktigt kött utan tillsatser, färgämnen eller sötningsmedel. Vi envisas med att enbart välja ingredienser av yppersta kvalitet och aldrig använda fyllnadsmedel som är svåra att spjälka, skadliga tillsatser eller animaliska derivat av låg kvalitet.

Fodret har lägre kolhydratinnehåll eftersom frigående kycklingar används och innehåller även prebiotika eller aktiv probiotika så att din katt eller hund håller sig lika frisk på insidan som den ser ut på utsidan.

Encore tillverkar komplement- och helfoder för katter och hundar som kan utfodras som del av en balanserad diet. En diet som avspeglar deras naturliga behov som djur som kräver kött av hög kvalitet för att överleva, utvecklas och hålla sig friska.